14 March 2010

NEW NEW NEW!

halo semuanyaaaaaa :b
aku hbs gnti layout ya dr yummylolly.com wkwkwk bsn hbs sm yg putih2x terlalu polos gmnnnn gt ya eheheheheh awalnya gue mls gnt layout yg lucu2x soalnya tkt widget kedelete semua eh trnyata skg blogger udh ke update ya (norak) jd skg ada kyk keep widget gt kl mau ngubah layout ehehe trs yaudh lgsg gue download kan ya layout yg plg lucu di yummylolly trs lgsg gue install, eh gktaunya....widgetnya emg gk ke delete tp blog list nya (yg plg ptg!!!!) emg gk ke delete tp yg udh di list keapus semua haaaa sedi :( jd maafffffffff bgt ya bgi yg udh aku link tp gk di link soalnya itu aku cmn ngelink yg aku inget aja sowwwwwwwwwwwwwyy bgt yg mau di link udh isi cbox aja hehehe kok ksnnya gue kyk gk mau ngelink org ya? engga kok cmn lupa2x aja linknya heheh :)

hm trs aplg ya? ohya gue udh ngedelete se-mu-a post gue wkwk soalnya itu jmn2x gue alay ewh bgt kan trs gue jg gnti name blog gue dr "Rizka's" jd "Your source of happiness♥" hehe bgsn mana menurut kalian? (hm kyk ada yg baca aja sih wkwk) trs gue jg udh ngedelete header gue soalnya ada yg copycat gt gue jg mls kali wkwk udh gt copycatnya jelek lg kl copycatnya lbh bgs sih ya bgs tp ini....? wkwkw udh ah gak baik ngmgn org (tobat) heheh skg udh 2010 coy bntr lg kiamat takut gue udh mau nambah pahala aja gk mau nambah dosa nti msk neraka tkt gue smph kl msk neraka, ya tp semua org tkt ya msk neraka?_? au ah

 ohiya skg jg layoutnya udh berubah (hmpr) semuanya berubah deh pokoknya jd new life bgt heehehe :} trs kan gue udh ngedelete semua post gue pdhl agk2x syg gt soalnya byk kenangnnya gt dh  jg post sblmnya tuh udh banyakkkkkkkk bgt hehe gkdeng lebe br 180an thkn bntr lg 200 tuh pdhl trs gue jg udh gnti setting gt skg kalo mau ngpost trnyata udh canggih yak kyk pake javascript gt wkwk dsr org norak


hm udh ah ngmgn blognya pokoknya intinya blog gue bnr2x baru! smp urlnya jg baru hehe awalnya rizkaofficial.blogspot.com skg rizkakhrnns.blogspot.com mau nyamain twitterku yg usernamenya @RizkaKhrnns



trs ya udh btw skg udh tgl.....14 ya? iya 14 nah bsk tgl 15 udh midtest aja wuwuwuwuwuwwuwu mls bgt gue midtest sumpi mending kl di lt3 kan gk cpk naik tangga (ttp) ini mah sm ae di kls 77 gue midtest nya hm mana bsk tuh pljrn bind sm plkj kn trs gue sm anak2x kls diksh kertas latihan gt tp pny gue ktinggalan di kolong meja hua gmn coba gue bljrnya???? dsr madesu-_-_-_-



dan tauga? ga. tgs2x sblm uts makin menggila coy ckckckc ampe stres gue mikirinnya (lebe) hmpr tiap hr begadang demi ngerjain tgs, gk lebe tp beneran deh gk boong tnya aja anak2x kls gue kl gk percaya. mkin kurus kerempeng dh gue nti wkwk oiya kan skg udh musim hujan gt kan trs gue sm adk2x gue udh skit gt jd dsrh mkn yg bnyk mana nykpbkp lg dlm program diet gt jd gue disuruh ikut2xan tp kl gue biar gemuk wkwk.


trssssssss mau crt aplg ya? hm lovelife ms? ga ah abs udh abngnye plg cpkkkkkk seharian kerja wkwk eh prnh mikir gk knp abngnya plg mulu? kalo plg mulu kpn kerjanya dong? ok gak penting abis hahahah lg bosen nih mls bljr gk ada tmn gk ada pcr (emg lo pny??_-) wkwk gkdng eh ya btw gue kn sk baca2in blog org, trs sk sirik gt kl ada yg nulis2x ttg pcrnya di blog walopun curhat ttg brntm mulu, kgn lah apalah wk siriq tanda tak mampu heheheh kl gue nls ttg apa ya? ttg apa aja boleeeeeee plgn ttg tugas2x sklh yg aneh2 gt wkwk gk level yak seandainya gue bs nls ttg si sunggokong wk tp gak ah nti orgnya bc -____-


oiya btw skg gktau knp gue mkin rajin loh (gkdeng) gktau knp nilai gue lumayan2x skg wkwkw wktu itu ulgn ipa dpt 76 iye emg jelek tp seengganya diatas kkm lah (mepet) trs wktu itu ulgn agama dpt 88 coyyyy wkwkw gk ngalahin azmi sih soalnya azmi yg rnkg 1 dpt 100 edes dewa bgt kn? trs niken yg rnkg 2 dpt 82, ishaq yg rngkg 3 gktau dpt brp pkknya kl gk salah 8 brpp gt trs fanny yg rngkg 4 dpt 88 sm kyk gua-_- btw gue heran knp anak2x yg lhr thn 98 pd pinter2x sdgkn gue yg lhr thn 97 kalah pntr gkdeng bkn kalah tp kebanting bgt woakakak si azmi th kn lhr thn 98 trs fanny jg -___- trs adlg good news nya!!!! ms gue dpt 100 wktu ulgn mtk hoahahahahah sm kyk niken yg emg jago mtk trs azmi dpt 86 ishaq dpt 9 berape gt trs fanny dpt 93 ya kl gk salah?? wkwkwk seneng bgt gue sekali seumur idup dpt ulgn mtk 100 eh tp semoga jgn sekali doang strsnya jg dong ya ha?rus

trs aplg ya? yaudh sgt aja kali ya hbs bingung mau crt apaan lg. eh ms ada yg ngatain bhs gue alay di fme. grgr disingkat2x kali ya? bodo bhs2x gue ini knp jd lo yg repot? ok dadah reader kissessss

300 peeves:

«Oldest   ‹Older   201 – 300 of 300   Newer›   Newest»
Anonymous said...

viagra online can buy viagra dubai - viagra online order us

Anonymous said...

buy soma online soma usa online pharmacy - buy soma fedex overnight

Anonymous said...

buy soma online buy soma with mastercard - soma ku

Anonymous said...

buy soma online soma drug detection - aura-soma online readings

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol cod free - discount tramadol no prescription

Anonymous said...

somas online soma drug alcohol - soma intimates employee discount

Anonymous said...

viagra online buy legitimate viagra online - viagra dosage for altitude sickness

Anonymous said...

order soma buy soma shampoo - buy soma in us with

Anonymous said...

buy soma online buy muni pass soma - soma 1 2 ironman

Anonymous said...

viagra online can you buy viagra - viagra dosage in 24 hours

Anonymous said...

buy soma allstar weekend soma san diego - buy aura soma bottles

Anonymous said...

buy soma online buy soma online next day delivery - soma online ticketing

Anonymous said...

buy cialis cialis vision side effects - cialis price uae

Anonymous said...

viagra online safe purchase viagra online - buy viagra condom

Anonymous said...

buy soma online generic form of soma - soma 350 mg images

Anonymous said...

order soma color soma pills - soma 350 mg generic

Anonymous said...

viagra online generic viagra in us is it legal - cheap viagra cialis

Anonymous said...

soma cheap buy somatropin-x3gh - soma pills fun

Anonymous said...

buy soma online soma blood pressure medication - buy somatropin pill form

Anonymous said...

soma carisoprodol soma drug prices - soma 10 off

Anonymous said...

buy cialis price viagra versus cialis - buy cialis online overnight

Anonymous said...

buy soma just pills soma - generic for soma 250

Anonymous said...

purchase soma buy soma generic - soma medication

Anonymous said...

soma online soma 350 mg drug - soma porteur rack

Anonymous said...

purchase soma buy soma muscle relaxer - day remember soma san diego

Anonymous said...

buy soma online soma fab - buy soma online pharmacy

Anonymous said...

soma online buy cheap soma no prescription - soma good drug

Anonymous said...

buy soma online aura soma 0 - minimizer bras soma

Anonymous said...

soma medication what is soma medication used for - soma fm

Anonymous said...

purchase soma soma 12 panel drug screen - soma muscle relaxer usa

Anonymous said...

retin a buy online buy retin a cream online usa - retin a cream is used for

Anonymous said...

buy soma buy soma online without rx - buy soma online florida

Anonymous said...

buy soma online buy soma online usa - buy soma online florida

Anonymous said...

buy soma snorting soma pills - buy somatropin hgh

Anonymous said...

soma generic soma pills effects - where to buy soma online overnight

Anonymous said...

buy soma i love soma pills - buy soma online pharmacy

Anonymous said...

soma muscle relaxant soma san diego chiodos - buy soma saturday delivery

Anonymous said...

buy soma cheap soma overnight delivery - long term effects drug soma

Anonymous said...

buy somas aura soma online free reading - soma for sale

Anonymous said...

soma medication generic soma dosage - generic soma identification

Anonymous said...

online soma cheap haircut soma - generic soma overnight

Anonymous said...

buy soma cheap soma online no rx - legal buy soma online

Anonymous said...

soma medication buy soma online from usa - what do soma pills do

Anonymous said...

soma sale soma discount coupon codes - buy soma 350 mg

Anonymous said...

soma online buy soma 350 mg - soma bras

Anonymous said...

buy soma online generic soma online - buy 120 soma online

Anonymous said...

buy soma soma san diego bring me horizon - soma come up drug test

Anonymous said...

buy somas online soma san diego line up - drug interaction soma vicodin

Anonymous said...

soma online buy soma carisoprodol online - cheap parking soma san francisco

Anonymous said...

buy cialis online cialis pharmacy coupon - where to order cialis online safe

Anonymous said...

buy retin a online retin a cream contraindications - buy retin a australia

Anonymous said...

order tramadol online overnight buy tramadol overnight delivery no prescription - tramadol online bluelight

Anonymous said...

buy tramadol online order cheap tramadol cod - tramadol high many

Anonymous said...

buy tramadol tramadol veterinary dose - tramadol generic

Anonymous said...

Hi, zyban without prescription - zyban bupropion http://www.wellbutrinonlinesale.net/#zyban-bupropion , [url=http://www.wellbutrinonlinesale.net/#bupropion-online ]bupropion online [/url]

Anonymous said...

buy cialis online buy cialis online with prescription - buy generic cialis online in usa

Anonymous said...

buy retin a where to buy retin a in singapore - retin-a wait 30 minutes

Anonymous said...

Medicine In Sudan buy ciprofloxacin online no prescription - ciprofloxacin online http://www.cheapcipromed.net/#ciprofloxacin-online , [url=http://www.cheapcipromed.net/#ciprofloxacin-cost ]ciprofloxacin cost [/url]

Anonymous said...

Medicine That Treats Bladder Infections propecia without prescription - buy finasteride online no prescription http://www.propeciahowtosave.net/#buy-finasteride-online-no-prescription , [url=http://www.propeciahowtosave.net/#propecia-pills ]propecia pills [/url]

Anonymous said...

buy tramadol order tramadol online cod - tramadol dosage greyhounds

Anonymous said...

buy tramadol for dogs safe place order tramadol online - tramadol dosage children

Anonymous said...

tramadol 100mg tramadol online no prescription overnight - tramadol hcl vs.tylenol 3

Anonymous said...

buy retin a buy retin a .1 cream - retin a wrinkle cream

Anonymous said...

buy tramadol tramadol risks - tramadol hcl nausea

Anonymous said...

buy retin-a retin a gel to buy - retin a gel 20g micro

Anonymous said...

buy tramadol online buy 100mg tramadol online - buy tramadol online no prescription mastercard

Anonymous said...

buy retin a without a prescription retin a reviews philippines - how to buy retin a online

Anonymous said...

buy discount tramadol buy tramadol australia - online pharmacy uk tramadol

Anonymous said...

tramadol online cod tramadol zofran interaction - tramadol 40 mg

Anonymous said...

purchase tramadol generic tramadol online no prescription - order tramadol online mastercard

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol dosage pain dogs - buy tramadol online illegal

Anonymous said...

tmd buy generic cytotec no prescription - buy cytotec without prescription http://www.cytoteconlinecheap.net/#generic-cytotec, [url=http://www.cytoteconlinecheap.net/#generic-cytotec]cytotec pill [/url]

Anonymous said...

buy generic xanax online xanax xr dosage forms - xanax side effects addiction

Anonymous said...

xrh strattera online no prescription - strattera no prescription http://www.stratteraforsale.net/#strattera-no-prescription , [url=http://www.stratteraforsale.net/#cost-of-strattera ]cost of strattera [/url]

Anonymous said...

Hello, cheap accutane no prescription - buy isotretinoin online no prescription http://www.anthonykingblog.com/#buy-isotretinoin-online-no-prescription , [url=http://www.anthonykingblog.com/#isotretinoin-for-sale ]isotretinoin for sale [/url]

Anonymous said...

tramadol online tramadol withdrawal symptoms how long - tramadol withdrawal management

Anonymous said...

tramadol online zytram xl tramadol hcl - tramadol online pharmacy usa

Anonymous said...

xanax online buy xanax online cheapest - xanax drug test probation

Anonymous said...

buy xanax online xanax pills g3719 - buy alprazolam mexico

Anonymous said...

tramadol online tramadol 37.5/325 dosage - tramadol 50mg generic

Anonymous said...

tramadol 100 buy tramadol online paypal - 6 50 mg tramadol

Anonymous said...

tramadol online tramadol 50 mg half life - tramadol hcl for dogs dosage

Anonymous said...

buy carisoprodol buy watson carisoprodol - soma carisoprodol back pain

Anonymous said...


2 duloxetine online - duloxetine online http://www.cymbaltagenericonline.net/#duloxetine-online, [url=http://www.cymbaltagenericonline.net/#duloxetine-online]duloxetine online[/url]

Anonymous said...

order carisoprodol online carisoprodol can you get high - listaflex carisoprodol 350 mg para que sirve

Anonymous said...

cialis online cialis online rezeptfrei kaufen - cialis online from usa

Anonymous said...

buy cialis usa buy cialis online usa pharmacy - cialis 30 oral suspension

Anonymous said...

3, order provigil - provigil online pharmacy no prescription http://www.provigilonlinediscount.com/#order-provigil-online, [url=http://www.provigilonlinediscount.com/#provigil-no-rx]provigil without prescription[/url]

Anonymous said...

20000 :) Cheap Azithromycin - purchase azithromycin http://www.zithromaxhowtobuy.net/#generic-azithromycin, [url=http://www.zithromaxhowtobuy.net/#order-zithromax]Azithromycin No Prescription[/url]

Anonymous said...

20000 :) Neurontin Online - neurontin for sale http://www.neurontinonlinecheap.net/#Buy-Neurontin, [url=http://www.neurontinonlinecheap.net/#Neurontin-300mg]Generic Gabapentin[/url]

Anonymous said...

buy generic tramadol online tramadol 50 mg recommended dosage - generic tramadol 200mg

Anonymous said...

http://www.integrativeonc.org/adminsio/buyklonopinonline/#use klonopin for anxiety reviews - klonopin 4 times/day

Anonymous said...

http://buytramadolonlinecool.com/#96430 buy tramadol 50mg net - buy tramadol order cheap tramadol online

Anonymous said...

buy klonopin online no prescription klonopin wafers - roche klonopin 2mg

Anonymous said...

07 zyban drug - buy zyban online http://www.wellbutrinforsaleonline.net/, [url=http://www.wellbutrinforsaleonline.net/]zyban cost [/url]

Anonymous said...

buy tramadol tramadol withdrawal what to do - tramadol with no prescription

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#44827 tramadol withdrawal regimen - get rid tramadol high

Anonymous said...

buy tramadol overnight shipping buy tramadol online safely - buy ultram tramadol online

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg carisoprodol overdose amount - carisoprodol 350 mg with alcohol

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg soma carisoprodol drugs - soma carisoprodol drugs

«Oldest ‹Older   201 – 300 of 300   Newer› Newest»